Eidsberg Bygdekor synger julen inn kvelden før kvelden

Indre24
1 minutter lesetid

Lørdag 23. desember klokken 20.00 inviterer bygdekoret nok en gang til konsert i Eidsberg kirke. I år arrangeres konserten for 17. gang.

Dirigent Birgit Aune, Eidsberg Bygdekor og musikerne Christopher Pedersen (barytonsolist) fra Sarpsborg, Syver Minge (orgel og flygel) og broren Mattis Minge på trommer gleder seg til konserten lille julaften.

– Vi er så glade for å ha med oss disse tre svært dyktige og trivelige karene på konserten. Eidsberg Bygdekor vil «diske opp med» noen nye sanger, men vi følger opp publikumskravet om å synge noen av de gamle, gode også. Ja, både «Nordnorsk julesalme» og «O helga natt» er med i år også, skriver Camilla Grefsli i en e-post.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Hun legger til at de siste 16. årene har konserten startet klokken 21.00, men at det vil bli endring på det i år.

– Vi har fått en del tilbakemeldinger om at det kan bli for seint for noen, så vi har valgt å fremskynde konserten en time i år – altså til kl. 20. Håper at vi kan ønske mange publikummere velkommen til Eidsbergs desidert beste konsertlokale – Eidsberg kirke!

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.