Frivillighetsprisen til Lene Jensen

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Under et arrangement på FNs internasjonale dag for frivillighet, mottok Lene Jensen frivillighetsprisen i Marker kommune.

Hun har vært en primusmotor i mange år innenfor sitt interesseområde og hjertebarn. Flere tiår faktisk.

– Personen har hatt mange timer med forberedelser, planlegging og gjennomføring i løpet av disse årene. Personen viser et stort engasjement og har en helt spesiell evne til å se alle. Mange barn og unge har opplevd mestring, tilhørighet og fellesskap, og har fått gode minner på aktiviteter, turer og leirer. Dette tar de videre med seg i livet, står det å lese i juryens begrunnelse.

Jensen strekker seg langt slik at hobbyen hennes har blitt en livsstil, ikke bare for henne, men for resten av familien også.

Marker Speidergruppe som Lene Jensen representerer har vokst fra under 20 medlemmer til cirka 140 medlemmer i dag.

Vinneren fikk blomster, et diplom og en gavesjekk på 10.000 kroner. Hun bestemte seg for å gi beløpet til Rødenes Sanitetsforening som takk for samarbeid i mange år.

Roste de frivillige
Virksomhetsleder for Kultur, fritid og bibliotek i Marker kommune, Else Marit Svendsen, åpnet kvelden og roste den frivillige innsatsen i kommunen.

Det lokale bandet ‘Me Time Story’ sto for det musikalske under markeringen tirsdag kveld. Daglig leder i Marker Frivilligsentral, Annemieke van Middelaar avsluttet kvelden med en frivilligpoesi av Heidi Smedsrud Hansen.

– Tusen takk for alle som kom og feiret sammen med oss! Og en stor takk til alle frivillige for innsatsen i år! Sammen skaper vi inkluderende og gode lokalsamfunn. Sammen skaper vi møter mellom mennesker, skriver Marker Frivilligsentral.

ANNONSEStem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.