Ønsker å gjøre kiosken mer attraktiv: – Vi er avhengig av sponsorstøtte

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

I mange år har Mysen Idrettsforening vært stolte eiere av kiosken på Mysen stadion. Den drives i dag på dugnad og nå er det ønskelig med renovering.

– Foreldre fra de ulike aldersgruppene er ansvarlige for kioskvarer, men vi står nå overfor utfordringer med minimal inntekt, en utdatert kiosk og rekrutteringsproblemer til vaktene, skriver Sue K. Johannessen (leder i Mysen IF Fotball), Mona Seternes og Hilde Katralen i kioskgruppa i et brev.

I dag er kiosken kun åpen under arrangementer som kamper og cuper. Og den gir begrenset økonomisk støtte til klubben. Modernisering er nødvendig for å opprettholde kioskens funksjonalitet som et sosialt samlingspunkt og inntektskilde. Vi ønsker å gjøre kiosken mer attraktiv for frivillige og publikum.

– Våre planer for renovering inkluderer hovedsakelig dugnadsarbeid, men vi er avhengig av sponsorstøtte i form av varer og tjenester eller økonomisk tilskudd, for å sikre realisering av planene og vellykket oppgradering. Oppgraderingen inkluderer installasjon av moderne utstyr (inkl hvitevarer), oppfriskning av interiør med tidsriktig fargevalg og etablering av gode driftsrutiner.

Dersom din bedrift ønsker å støtte prosjektet kan det gjøres på Vipps direkte til Mysen IF Fotball (564387). Merk «Renovering av kiosken».

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.