Jubileumsfest for hørselforeningen

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

I år fyller HLF Askim og omegn hørselforening hele 70 år. Det ble markert med jubileumsfest på Furuberget Grendehus i Tosebygda fredag kveld.

Temaet for kvelden var glede og det ble velkomst-cider, taffelmusikk, fotografering, koldtbord, prolog over foreningens 70-årige liv, sanger, gratulasjoner og gledeskåseri med Arnt Sæther fra «Happiator» i Hønefoss.

Lokallaget består av frivillige som gjør en viktig jobb for hørselsaken.

– Vi skal «forevige» HLF Askim og omegns fantastiske forening med bilder, og kveldens fargetema (i pynt og borddekking) er gult og blått – fargene i våre logo – og vi håper mange av dere har en liten detalj i disse fargene på klærne, til ære for bildet og forbundet, ble det skrevet i forkant av jubileumsfesten.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.