Nicolai Hoffmann. Foto: Goran Jorganovich

NIC og bandet arrangerer julekonserter

Fredag 1. desember klokken 19.00 inviterer Nicolai Hoffmann, Alexander Hansen-Bolstad, Birk Olav Skullerud-Heller og Olav Bastesen til konsert i Mysen kirke.

De vil rett og slett gi noe til folk i jula. Derfor arrangerer de en gratis konsert.

– Hva er ikke bedre enn litt gratis julestemning i kirken på en fredag kveld? Det kommer til å bli en kjempebra konsert. Folk kan forvente seg god varm gløgg i døra med klementiner og pepperkaker på siden, sier Hoffmann til Indre24.

Han retter samtidig en stor takk til lokale bedrifter som Kiwi, Coop Extra, Europris, Spar og Svendsen Profil som har sponset dem med ting og tang til konserten.

– Det kommer også en solosanger som kommer for å synge noen låter sammen med oss, både duetter og sololåter sunget av soloartisten. Konserten blir veldig bra med en god blanding av amerikanske og norske gode gamle og nye klassikere som treffer alle i alle aldre. NIC og bandet gleder seg veldig til å fremføre musikken vi har nå øvd på i over en måned. Vi håper på å se mest mulig mennesker i kirken den dagen, for vi har et ønske om å fylle kirken, fortsetter den unge mannen.

ANNONSE

Konsert i Askim
NIC (Nicolai Hoffmann) og resten av bandet er også involvert i en julekonsert i Askim lørdag 2. desember klokken 18.00. Den er på Askim VGS i bygg G2. Her vil det være 150 kroner i inngang.

– Denne konserten er helt forskjellig fra 1.desember. Denne kommer til å bli en rocka julekonsert. Konserten kommer til å bestå av mye rockabilly julemusikk og da mest klassikere som alle kjenner til, sier NIC og legger til at det vil bli en uforglemmelig konsert for alle i alle aldre.

Ifølge Nicolai vil denne konserten bli spesiell, ettersom scenen skal stå i midten av salen slik at publikum kan sitte rundt bandet.

– Og det får konserten til å bli en mer intim konsert med god julerockemusikk. Her kan publikum forvente stor valuta for pengene. Vi ønsker alle velkomne. Man trenger ikke å forhåndsbestille billetter, man henvender seg bare i døra der man kan betale med vipps eller kontant.

ANNONSE

ANNONSE

Juletraileren skapte magisk førjulsstemning

Fjellsikringen langs E18 går mot slutten