Fra venstre: Ine V. Naasen, Tindra Roselin Svardal, Theodor Jansen, Maria V Hornstvedt, Lorenzo Nardocci, Alvilde B. Myhrvold, Kristoffer Falao, Adam Witt, Fredrik Brekklund Sæves, Andrasy Ferry Solbakken og Alexander Hansen Bolstad. Alle foto: Goran Jorganovich

BILDER: Unge musikere på jazzcafé

Både elever og musikklærere fra musikk, dans og drama-linjen ved Askim videregående skole bidro på lørdagens jazzcafé i regi av Smaalenene jazzklubb lørdag.

Se bilder nederst!

Her kunne publikum oppleve en fantastisk musikkopplevelse med unge og lokale talenter i samspill med erfarne musikere. Askim videregående skole sin egen jazzpianist/lærer Lorenzo Nardocci og gitarist/fagleder Rolf Erichsen tok med seg en gjeng fra musikklinja som leker med jazzstandarder, improviserer og sprer ungdommelig musikkglede.

ANNONSE

ANNONSE

Endelig har de fått ny brannstasjon

Kunstnerstipend til Mina Midtgård Ringstad