Foto: Grete Johanne Hansen

– Våre unge fortjener et trygt miljø

Mandag kveld ble det arrangert åpent møte på Askim ungdomsskole.

Det var Indre Østfold Arbeiderparti, Indre Østfold SV, Indre Østfold Senterparti, Indre Østfold FrP og Indre Østfold MDG som arrangerte dette.

– Våre unge fortjener et trygt miljø. Hvordan skape endring? Vi har skikkelig bra ungdom i Indre Østfold, som fortjener et trygt og godt oppvekstmiljø. Derfor vil vi løfte utfordringer og faresignaler som har kommet frem, spesielt den siste tiden, skrev arrangørene i forkant.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Foto: Grete Johanne Hansen

Det ble tidligere i oktober skrevet et leserinnlegg om miljøet Askims unge vokser opp i.

– Dette er dessverre ikke godt nytt for ungdommene våre, og vi ønsker en kveld der vi får høre fra fagfolk, foreldre og elever om hvordan situasjonen er – og ikke minst hva som kan gjøres for å skape et trygt ungdomsmiljø fremover. Vi håper at mange foreldre stiller opp og kommer med konstruktive innspill. Utfordringene beskrevet i leserinnlegget gjelder Askim, men det er også utfordringer rundt de andre ungdomsskolene våre i Indre. Høye mobbetall, kriminalitet, rus og vold, sto det å lese i Facebook-arrangementet.

Foto: Grete Johanne Hansen

ANNONSE

ANNONSE

Store problemer på E18 i Ørje

Spesialenheten vil undersøke politiets arbeid