Her skal Maryam bryte mot Henriette Kvernberg (med ryggen til). Foto: Privat

Tredje plass til Maryam (13) i norgescup i håndbak

Over 100 knallsterke deltagere deltok denne helgen i NM-cup i håndbak i Lærdal. Indre Østfold Håndbak-klubb stilte med to deltakere fra Askim.

Den ene var 13 år gamle Maryam Hiwa Shukri. Hun deltok for første gang og brøyt seg til to sterke bronsjemedaljer i klassen subjunior -65 kg.

– Hun brøyt seg til to sterke bronsjemedaljer i klassen subjunior -65 kg, med andre ord tredje plass i høyre arm og tredje plass i venstre arm. Hun deltok også i sub junior+65 kg og fikk syvende plass i høyre arm og åttende plass i venstre, opplyser Vidar Heggen (52) i en e-post.

– Utrolig godt gjort å klare å komme på pallen i sitt første mesterskap, sier Heggen og tenker da på Maryam sin gode innsats.

(Saken fortsetter under) 

ANNONSE

Vidar Heggen, Maryam Hiwa Shukri og Lene Eilertsen. Foto: Privat

Han legger til at Maryam har vært flink og iherdig på treningene og at det gir uttelling.

– Vi er også heldige som kan dra nytte av lærdom fra mentor/trener Lene Eilertsen fra Ørje. Dette er veldig motiverende og gøy for både Maryam og hele klubben, sier en glad og stolt klubbleder.

Heggen, som er leder av klubben i Indre Østfold, deltok også i Lærdal. Han tok to sølv i GM (Grandmaster), +50 år) -80 kg. I GM -100 kg ble det en fjerde plass i høyre og en femte plass i venstre arm.

ANNONSE

ANNONSE

Trond Aslak kåret til årets bondevenn

– Bli bøssebærer i årets TV-aksjon