Wenche Hensel (f.v.) og Line Borgas Karlsen fra Diabetesforbundet Indre Østfold. Foto: Ellen Jarli

Wenche fra Mysen gir tilbake til lokalsamfunnet

Sist uke hadde Coop Øst en prisutdeling hvor Wenche Hensel som er butikksjef på Coop Prix Degernes fikk muligheten til å gi noe tilbake til en veldedig organisasjon.

– Gjennom Coop Øst sitt program «Kunden først!», som handler om å fremme fantastisk ansatte og skape de mest fornøyde kundene, har Mystery shoppere reist rundt i Coop Øst sine butikker og varehus for å trene serviceinnstillingen til de ansatte.

Når en ansatt scorer over forventet på service får man utdelt gullpins. Dersom man klarer å samle hele 30 gullpins får den ansatte en mulighet til å gi noe tilbake til samfunnet. Hensel har mottatt over 30.

– I følge Kultur- og kompetansesjef Bjørn Gulbrandsen i Coop Øst har en ansatt som har oppnådd hele 30 gullpins gitt en så god service som er langt over forventet, står det å lese i en pressemelding.

Nå har Wenche fått mulighet til å gi noe tilbake til samfunnet, og hun har valgt å gi premiesummen på kr 10 000 til det lokale Diabetesforbundet i Indre Østfold.  Dette er i vår ånd å dele tilbake til noen som trenger det i lokalsamfunnet, og premien ble tatt imot med stor glede av Diabetesforbundet i Indre Østfold.

Utdelingen skjedde forrige uke sammen med representanter fra Coop Øst, Diabetesforbundet Indre Østfold og Wenche som selv overrakte premien.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Hobøl Vannverk: – Det innføres kokepåbud

Hvor var du da valglokalet var åpent?