Internasjonal turnering ble en suksess

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Første helgen i september ble det skrevet idrettshistorie med den første internasjonale Racketlon-turnering på norsk jord.

Se resultater her (ekstern lenke)

Racketlon er et slik eksempel; en turnering der sammenlagtresultatene fra bordtennis, badminton, squash og tennis teller. 15 nasjoner og 44 utøvere, hvorav noen av verdens høyest rankede racketlonspillere fra hele Europa; England, Frankrike, Nederland, Iran, Østerrike, Danmark, Sverige, Finland, Sveits, Tyskland, Østerrike, Polen og Norge var på plass.

Se bilder nederst!

Andreas Haugteigen (46) stilte i sin første rackletonturnering, og gikk rett til topps med en gang. Tennisveteranen fra Mysen vant klassen «firsttimers» – foran Áron Tarkò fra Ungarn. Andreas tapte 5 21 i bordtennis-oppgjøret, men vant sine kamper i squash, badminton og tennis – og vant klassen totalt med 12 poeng. Han møtte også en spiller fra Iran og fra Sverige, skriver mysenrackethall.no. (ekstern lenke)

ANNONSE

46-åringen synes dette var kjempemoro og ikke minst unikt at man fikk denne turneringen til Mysen og Norge.

Jeg føler stolthet på vegne av klubben min. Dette har vært et fantastisk initiativ og en ny stor dugnad der så mange i klubben stiller opp. Som alltid.

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.