Dagmar Moseby (f.v.) og Heidi Harefallet Slupstad er kreftkoordinatorer i Indre Østfold kommune. Foto: Privat

Temakafé for kreftpasienter, pårørende og etterlatte

Den første temakafeen etter sommerferien er i kommunestyresalen på Indre Østfold Rådhus mandag 28. august. Det hele starter 12.30 og varer til 14.30.

Temakafeen er et sosialt treffpunkt for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft – etterfulgt av en kaffekopp og en hyggelig prat rundt bordene. Her kan du treffe noen som er eller har vært igjennom det samme som deg, sier Heidi Harefallet Slupstad og Dagmar Moseby, kreftkoordinatorer i Indre Østfold kommune.

ANNONSE

«Kreftkompasset – å leve er mer enn å overleve»

Eline Heltorp jobber i Kreftkompasset. I 2015 ble livet til Eline endret drastisk. Som nybakt tvillingmamma fikk hun brystkreft, noe som har medført både fysiske og psykisk påkjenninger. Hun er kreftfri i dag og en av hennes hjertesaker er å øke kunnskap, forståelse, normalisere og inspirere andre i lignende situasjoner.

Kreftkompasset har forskjellige tilbud med fokus på tiden etter kreftbehandling. De tilbyr blant annet mentorskap for personer som er ferdigbehandlet for kreft, med mål innenfor arbeidsliv. De har skrevet boken «Hver dag teller – livet etter kreft» og har ulike tilbud til bedrifter for hvordan de kan ivareta egne ansatte som opplever alvorlig sykdom.

Tilbudet er gratis.​ Ingen påmelding.

Velkommen til temakafé i Atriet i Indre Østfold rådhus, Rådhusgata 22, Askim. Håper vi ser deg!

(Kilde: Indre Østfold kommune)

ANNONSE

Binde nye Østfold sammen til et sterkere fylke

Skal vi sultes ut med skatter og avgifter?