Inviterer til åpen øvelse: – Vi håper du vil være med i korpset

Indre24
1 minutter lesetid

I 1971 ble Trømborg skolekorps startet og siden den gang har de vært en viktig del av kultur- og foreningslivet i Eidsberg/ Indre Østfold.

Nå ønsker de seg flere medlemmer og 14. september klokken 18.00 inviterer de til åpen øvelse i gymsalen på Trømborg skole. Her kan du få vite mer om hva korpset tilbyr samt se og prøve forskjellige instrumenter.

– Korpset er et tilbud fra de som har begynt i tredje klasse og oppover. Har du spilt før og kunne tenke deg å spille litt igjen? Det er aldri for sent å begynne. Barn som spiller, blir stolte barn. Og voksne som har et barn som spiller, blir ikke mindre mindre stolte og rørte. Å se noen du er glad i å traktere et instrument, i samspill med andre er en sterk og flott opplevelse, skriver Trømborg skolekorps på plakaten de har laget.

Korpset består av en en gjeng med spilleglade barn, unge og voksne.

– Vi håper du vil være med i korpset vårt. Er det noe dere lurer på, kontakt leder Elisabeth Andersen (tlf: 913 98 677).

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.