Arrangerer Moss Pride for tredje gang

Pressemelding
3 minutter lesetid

Fra 23. til 26. august går Moss Pride av stabelen. Festivalen har et fullspekket program med en blanding av kino, foredrag, kurs, parade, konserter, musikkbingo og dragshow.

Nederst kan du se pressemeldingen vi har fått:

ANNONSE

Festivalen kjører for 3 året på rad. Etter fjorårets rekordår med flere tusen deltakere på festivalen, gleder man seg til årets program kicker i gang.

Moss Pride ønsker å invitere inn kommuner og byer rundt Moss, flere har ikke  egen pride festival og skeive arrangement gjennom året. Vi ønsker alle velkommen til å delta som publikum, frivillige og på stand/parade.

Siste år har det kommet flere prider i kommende Østfold fylkeskommune. Det er gledelig og viktig at det fokuseres på skeive arrangement i mellomstore og mindre byer/bygder. Dem største byene har gjennom flere år vært fantastiske pådrivere for pride og banet vei for aksept og utvikling. Nå er det også på høy tid at skeive arrangement kommer hjem der folk bor slik at man føler seg velkommen hjemme. Et nydelig mangfold skal også høre hjemme i sin by/bygd der man har venner og familie. Man skal føle at man er velkommen og kan leve der man har tilhørighet.

En pride-festival er både en fest og en markering. Festen er en del av å skape møteplasser og miljø. Videre sees paraden som en markering og setter fokus på den kampen som fortsatt må kjøpes for skeives rettigheter og frihetskamp internasjonalt.

For Moss pride har det vært viktig å arbeide for møteplasser, miljø, mangfold og inkludering. Med et variert program håpes det at man treffer på tvers av generasjoner som har tilbud via festivalen. Det er givende å få skape kultur samt å bli kjent med mennesker gjennom frivillighet.

Vi er avhengig av nesten 100 frivillige for å gjennomføre på en god måte, her har vi fortsatt plasser ledige. Man kan melde seg frivillig via skjema på hjemmesiden til festivalen. Dette er en kjempefin måte å bidra på og man blir fort kjent med hverandre.

Vi gleder oss til å skape en fantastisk festival, hjertelig velkommen!

(Pressemelding)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.