Avløpssystemet ble overbelastet – det rammet blant annet rackethallen

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Etter det kraftige regnværet i Mysen fredag ettermiddag og kveld fikk klubbmedlemmer og styret i Mysen Rackethall nok å gjøre.

– Etter at avløpssystemet i Mysen ble overbelastet og Mysen Rackethalls særlig utsatte beliggenhet ble rammet, har en rask og iherdig innsats fra klubbmedlemmer og styre fredag kveld og lørdag formiddag gjort sitt til at anlegget vårt nå kan benyttes igjen, skriver de på sin nettside.

De legger også til:

– Vær forsiktig på utebanene da det tunge regnet har satt sitt preg på underlaget, ellers er alt klart til bruk igjen. Dog trengs en del utlufting av kriker og kroker hvor vannet hadde funnet vei. Vi sees på banen!

Foto: Glenn Thomas Nilsen

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.