Jarand-Vold Gunvaldsen er en av dem som kommer til Hobøl. Før konkurransen ligger han som nummer 2 sammenlagt i EM (FIM Trial European Championship), etter franske Teo Colairo. Foto: Norges Motorsportforbund

Snart klart for EM-runder i trial i Hobøl

Lørdag 12. og søndag 13. august blir det spektakulære EM-runder i tidligere Hobøl kommune.

Det er Hobøl Motorklubb i samarbeid med FIM Europe og Norges Motorsportforbund som arrangerer dette.

– Dette blir en utrolig spennende konkurranse med noen av de største stjernene innen trial-sporten. Denne helgen vil du få sjansen til å se store idrettsstjerner i aksjon, som vil vise deg imponerende ferdigheter på sykkelen, skriver Norges Motorsportforbund på sine nettsider.

Oppfordringen deres er:

– Kom og opplev ekte mesterskap i skogsterreng, der både god stemning og utfordrende hindringer vil gjøre det til en uforglemmelig opplevelse.

For anledningen har også Hobøl Motorklubb opprettet et eget publikumdepot på en nærliggende idrettsplass.

Her er programmet for de to dagene:

Dag 1 (12. august): 11:00: Start (siste utøver)
Ca. 16:00: Målgang (siste utøver)
Ca. 16:15: Premieseremoni

Dag 2 (13. august): 11:00: Start (siste utøver)
Ca. 16:00: Målgang (siste utøver)
Ca. 16:15: Premieseremoni

– Hobøl Motorklubb har sitt hjem på Greaker ved Elvestad i gamle Hobøl kommune, og det er en flott arena for denne begivenheten. Skogen blir levende med lyden av trial, publikum, imponerende triks og konkurranseånd, skriver Norges Motorsportforbund.

De legger også til:

– Så ta med venner og familie, og bli med oss på denne unike motorsportopplevelsen! Vi gleder oss til å se deg på EM-runden i trial, og ønsker deg hjertelig velkommen til skogs! 

Internasjonal statuskonkurranse

Kommunikasjonsrådgiver, Victoria Hoseth i Norges Motorsportforbund, forteller at det er en sjelden mulighet til å oppleve noen av verdens største motorsportstjerner i aksjon.

– De beste norske utøverne (som konkurrerer på høyeste nivå i verdenscupen) kommer for å forsøke og vinne på hjemmebane. Trial er en stor sport i Europa, og det er ganske imponerende at en klubb som Hobøl og Norges Motorsportforbund får være vertskap til noe så stort.

Sondre Haga (verdensmester i trial2 i 2022), Jarand Gunvaldsen, Sander Bjoraa, Huldeborg Barkved, Seline Meling og mange flere kommer.

ANNONSE


ANNONSE

Kjære kunde og eier

Valuta tilbake for hver eneste stemme