Foto: Adrian Sellstrøm

– Vår nye Paxster og henger gikk tapt

I februar i år fikk Kirkens Bymisjon Indre Østfold en flunkende ny Paxster i gave. Denne sto trygt og fint inne i garasjen rett ved bymisjonen i Mysen.

Natt til søndag brant det i denne garasjen i Kløverveien. Blant annet ble to biler, en Paxster og henger ødelagt i brannen. Som kan kan se på bildene Indre24 publiserte i natt er garasjen nedbrent.

Garasjen tilhører Eidsberg Velferdssentral.

– Heldigvis er det ingen personskader og slukningsarbeidet gikk fint, men vår nye Paxster og henger gikk tapt. Vi ønsker at området rundt får stå i fred til politiet er ferdig med sine undersøkelser. Vi er glad for at brannen raskt ble oppdaget og at alt tilsynelatende har gått fint, skriver Kirkens Bymisjon Indre Østfold på sin Facebook-side søndag ettermiddag.

Slå ring om Eidsberg Velferdsentral

Isabell Buklev har startet en Spleis.

– Alle pengene går i sin helhet til Eidsberg Velferdsentral for å kunne fortsette sitt fantastiske arbeid. De har mistet stort sett alt de har til å kunne drive sin frivillighet, sine oppdrag og gode gjerninger. Vi ønsker å hjelpe dem slik de har hjulpet så mange før, skriver hun i Spleisen (ekstern lenke)

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Gjentok suksessen fra i fjor med gratis kaffe og vafler

Stor interesse for årets høstmarked