Rakkestadhallen. (Arkivfoto)

Frykter avlysning for KIWI BAMA-CUP Rakkestad

Lørdag 18. mars skal etter planen KIWI BAMA-CUP Rakkestad gå av stabelen, men nå står cupen i fare for å bli avlyst.

– Grunnen er sviktende påmelding, forteller cupgeneral i Rakkestad IF, Pål Nordahl, i en pressemelding.

Askim Fotball (5 lag), Mysen (3 lag), Ørje IL (3 lag) og Skiptvet (1 lag) er påmeldt til cupen.

– Akkurat nå må jeg innrømme at vi er ganske fortvilte. Vi har gledet oss veldig til å arrangere, og håpet at vi kunne by på en skikkelig cupfest for barna. Men slik ståa er nå, har vi for få påmeldte lag til å kunne gjennomføre på den måte vi ønsker, forteller Nordahl.

KIWI BAMA-CUP er en landsomfattende cupserie for barn mellom 6 og 12 år. I år er første gang Rakkestad har fått arrangøransvar, men nå spøker det altså for cupen.

– Det er så klart kjedelig å skuffe KIWI, BAMA og NFF, som legger inn betydelige ressurser, men det verste er å svikte barna som har gledet seg til å spille. En cup skal være fest, moro og tjo-og-hei med masse liv og røre, men det forutsetter at bra oppmøte. Med det antall påmeldte lag vi har nå, vil vi ikke klare å skape de rammene vi ønsker. Da mener vi, av respekt for barna, at det er bedre å avlyse, om vi ikke får flere påmeldinger, forteller Nordahl.

Tar grep – reduserer påmeldingsavgiften

I et forsøk på å få flere lag til å melde seg på cupen, har nå klubben bestemt seg for å redusere påmeldingsavgiften fra 500 kroner til 350 kroner per lag.

– Vi reduserer påmeldingsavgiften og håper det kan lokke flere klubber til å melde seg på. Vi ønsker ikke at økonomien skal være en barriere for noen lag, forteller Nordahl, som ikke har gitt opp håpet om at cupen skal kunne arrangeres.

– Jeg håper virkelig fotballen i Østfold mobiliserer og melder seg på, slik at dette kan bli den fotballfesten barna fortjener. Sammen kan vi sørge for at fotballsesongen 2023 får en pangstart og blir et fantastisk år for barna. Vi holder påmeldingen åpen til over helga, så krysser vi fingrene for at det blir nok lag til at vi kan gjennomføre.

Ønsker du å melde ditt lag på KIWI BAMA-CUP Rakkestad? Da kan du benytte deg av denne lenken.

(Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Nå har denne brua fått ny belysning

Åpning av utstilling med Torgeir Husevaag