Til høyre: Varaordfører Kathrine Hestø Hansen med sønnen Henrik (3) og Margaret Aadalen (enhetsleder for stedsutvikling og frivillighet) besøkte øvelsen i januar. Foto: Privat

Blanda Smågodt setter opp ny forestilling

Forestillingen «Aladdin» i Askim kulturhus er en fargerik og morsom forestilling som passer for hele familien. Her er det både dans og musikk.

Premieren er fredag 17. mars klokken 18.00. Deretter er det forestillinger lørdag 18. og søndag 19. mars. Barn og unge i alderen 8-18 år fra Indre Østfold og omegn er med i Blanda Smågodt som er et barne- og ungdomsteater.

– I teateret vårt er det plass til alle, uansett utgangspunkt! Vi jobber hardt for å gi alle barn muligheten til å blomstre. Vi har derfor ingen audition, for vi ønsker at alle skal få bli med uansett forutsetninger, står det å lese i en pressemelding.

(Saken fortsetter under)

Foto: Privat

Teateret er foreldrestyrt og det er foreldregruppa som fikser alt for at det skal gå rundt. Det er egne grupper til kulisser, rekvisitter, kostymer, sminke og PR. Bortsett fra lyd og lys, er alt man ser i forestillingen dugnadsbasert.

Hygget seg på øvelse

Varaordfører Kathrine Hestø Hansen og Margaret Aadalen (enhetsleder for stedsutvikling og frivillighet) besøkte i januar en av øvelsene. Og damene fra kommunen så ut til å storkose seg sammen med skuespillerspirene. 

– I helga fikk vi komme og sniktitte på øvelsene. Og dette blir så BRA!! Gleder oss til å se det endelige resultatet i mars, skrev Hestø Hansen på sin Facebook 23. januar.

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

«Aladdin» er en fargerik og morsom forestilling for hele familien, med dans og musikk. Den fattige skreddersønnen Aladdin bor sammen med moren i byen Agraba. Han drømmer om et bedre liv, og forelsker seg i prinsesse Jasmin. Og et bedre liv kan kanskje bli mulig når han finner en magisk lampe? For når Aladdin gnir på lampen, dukker det opp en blå ånd. Men mange farer og en ond trollmann prøver å hindre Aladdin fra å gifte seg med den vakre Jasmin. Hvordan eventyret ender, får du se på Askim kulturhus! Hele Kulturhuset blir fylt av arabisk magi når vi har forestilling. Det blir magisk pynt, loddsalg, show og moro i foajeen også.

I år er det instruktørene Rikke Halby Strande og Eira Grøtjord Forberg som har hjulpet barna med sine første skritt ut på scenekanten.

– Ekstra gøy er det at både Rikke og Eira er tidligere Blanda-barn, det viser at teaterglede gjerne varer lenge.

Kathrine Hestø Hansen, Henrik (3) og Margaret Lang Aadalen følger med på øvelsen. Foto: Privat

ANNONSE

ANNONSE

MC-fører målt til 263 km/t på motorsykkel

Kopierte forslaget til Folkets Stemme