– Vi tar opp ulike temaer rundt kreft

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Mandag 30. januar klokken 12.30 er det oppstart av temakafé på Atriet i Indre Østfold rådhus. Dette er et sosialt treffpunkt for kreftrammede, pårørende og etterlatte.

ASKIM: – Vi tar opp ulike temaer rundt kreft og det å leve med kreft – etterfulgt av en kaffekopp og en hyggelig prat rundt bordene. Her kan du treffe noen som går gjennom eller har vært gjennom det samme som deg, forteller kreftkoordinatorene Heidi Harefallet Slupstad og Dagmar Moseby i Indre Østfold kommune.

Ifølge Indre Østfold kommune sin nettside skal fysioterapeutene Aline Flølo fra Family Sports Club Mysen og Tonje Graff Skaarer fra Askim fysiosenter informere om sine gruppetilbud. ​Hannah Oline Oppegård fra Friskhetssenteret på Østfoldbadet deler erfaringer fra «Trening med mening». 

Tilbudet er gratis og det er​ ingen påmelding.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.