Arkivfoto: Nina Nesholen

IndrePride for første gang

Fra mandag 9. til lørdag 16. september skal det arrangeres pride i Indre Østfold for første gang.

– Vi er godt i gang med å legge planer for en Pride-uke som skal feire kjærlighet, mangfold og skape samhold i Indre for alle aldre. Dette blir en uke fylt med samlingspunkt, panel, underholdning og Pride-parade, skriver arrangøren FRI Indre Østfold.

Arrangementskomiteen består av lokale frivillige som brenner for å skape et trygt og inkluderende lokalsamfunn, hvor alle skal føle at de kan være seg selv.

– For å kunne realisere festivalen er vi avhengig av økonomisk støtte og sponsorer fra både bedrifter og enkeltpersoner. Alle støttebeløp går direkte til IndrePride-festivalen. Eventuelt overskudd går til neste års arrangement. Vi har i den anledning opprettet en spleis i Drømmebanken hvor du kan gi ditt støttebidrag.

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Snart er det yrkesmesse i Askim igjen

Dødsfallene i Spydeberg: – Gjenstår flere vitneavhør