Rowena Von Ohle (f.v.), Per Hermann Bodal, Kine Camilla Tøften og Nina Haaland var noen av de frivillige under lunsjen. Foto: Privat

Gratis julelunsj ble en stor suksess

Denne julen er det mange som har vanskeligheter med å få økonomien til å strekke til. Onsdag inviterte Tribunemannen både innbyggere og ukrainere til gratis julelunsj.

Se bilder nederst!

Totalt 100 personer benyttet seg av det flotte tilbudet i Karjolen på Momarken denne ettermiddagen.

– Og det ble et veldig hyggelig arrangement der villbåstingene Ole Halvor Fossum og Rune Rudberg sørget for musikk og god stemning. Og Kirkens Bymisjon stilte velvillig opp med det mannskapet som skal til for å serve så mange. Takk til Tribunemannen og alle som bidro, sier ordfører Saxe Frøshaug.

– Topp underholdning

Cathrine Srøbka Myhre i Kirkes Bymisjon Indre Østfold er også fornøyd med dagen. Hun sier det ble en suksess og at det var et veldig godt opplegg.

Srøbka Myhre fikk en telefon fra Frank Valle (Tribunemannen) den 21. desember der han ønsket å bidra med julelunsj for de som ikke har det så greit i julen.

– Jeg tenkte at vi burde hatt bedre tid på oss, men vi sier ikke nei i Bymisjon. Så da ble det julelunsj da! Til gangs for 100 gjester med topp underholdning og en nydelig bukett frivillige «bymisjonærer» som til vanlig jobber i politikken, Nav og andre steder, som gjorde at våre frivillige i hverdagen fikk en velfortjent pust i bakken. Så da trenger vi vist ikke så mange timene på å mobilisere til arrangementer som betyr så mye for så mange.

Rune Rudberg og Ole Halvor Fossum. Foto: Karin Nordlie
Foto: Privat
Rune Rudberg sto for underholdningen. Foto: Karin Nordlie

ANNONSE

ANNONSE

ANNONSE

Ungdommer skaper glede og aktiviteter

Follobanen forblir stengt inntil videre