Dukket opp for å dele ut pengesjekker

Indre24
2 minutter lesetid

Torsdag var flere i Indre Østfold kommune invitert til ordfører Saxe Frøshaug sitt kontor i Askim. Samtlige ble relativt overrasket da Gjensidigestiftelsen også var til stede med sine pengesjekker.

Gjennom kompetanse og økonomisk støtte vil Gjensidigestiftelsen bidra til at flest mulig for leve gode liv i et trygt samfunn. Sammen med frivilligheten, myndighetene og andre sammenfallende mål skal de skape utvikling og muligheter for at flere kan delta i aktiviteter som fremmer god livskvalitet.

Denne høsten har Gjensidigestiftelsen Østfold støttet ulike prosjekter for totalt 4,9 millioner. Av disse går hele 982 686 kroner til Indre Østfold.

– Vi vet at gode og inkluderende lokalsamfunn skaper tilhørighet og trivsel. Det er godt dokumentert at aktivitet, sosial tilhørighet og engasjement i meningsfulle aktiviteter bidrar til å fremme god livskvalitet og god psykisk helse. Vi i Gjensidigestiftelsen ønsker derfor å skape muligheter der flere deltar i frivillig arbeid, at flere har en møteplass eller tilholdssted og at sosiale forskjeller reduseres, sier Maren Sletner Løken fra Gjensidigestiftelsen til kommunens nettside.

ANNONSE

Disse får penger:

Kirkens Bymisjon Indre Østfold: Kr. 447.750 (Aktive generasjonsmøter- aktivitet for alle)

Trøgstad Frivillighetssentral: Kr. 282.250 (Rett til Vind i håret)

Indre Østfold Kodeklubb Kr. 110.000 (E-sport til alle)

Viken E-sport: Spillglede for alle Kr. 142.686

Arild Pedersen (f.v.), Synnøve Buer, Amir Mrakovic og Ann Kristin Sæther (foran). Foto: Indre Østfold kommune
Maren Sletner Løken i Gjensidigestiftelsen deler ut sjekker. Foto: Indre Østfold kommune

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.