Ga 100 000 til julegryta: – Fint og rørende

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Tradisjonen tro pleier Askim & Spydeberg Sparebank å gi en gave til Frelsesarmeen før jul. I år økte de beløpet fra 15 000 til 100 000 kroner.

– Vi vet at mange dette året sliter økonomisk, grunnet uroligheter i markedet, høyere priser og en stadig økende boliglånsrente. Som lokalbank ønsker vi å bidra til å skape et trygt og godt lokalsamfunn å leve i, og ville derfor gi noe ekstra til de, som vi mener, er noen av det viktigste vi gir penger til, nemlig Frelsesarmeen, sier markedskonsulent Line Hagen i Askim & Spydeberg Sparebank til Indre24.

Hun synes det var veldig fint og rørende og kunne fylle julegryta på Askimtorget torsdag. Ifølge korpsleder, Jorunn Myklebust, vil beløpet kunne gi over 100 flere familier mathjelp til jul.

– Hjelpen gis ved at man får gavekort til lokale matbutikker. Dersom man har mulighet, oppfordrer lokalbanken til å gjøre det samme, slik at flere går en fredfull og bekymringsfri julehøytid i møte, fortsetter Hagen.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.