Kvelden før kvelden for 16. gang

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Også i år inviterer Eidsberg Bygdekor til konsert kvelden før julaften. Det stemningsfulle arrangementet finner sted i Eidsberg kirke fredag 23. desember klokken 21.00. 

Koret måtte i fjor avlyse denne konserten av hensyn til smittevern. I 2020 ble det en spesiell og eksklusiv konsert med 50 tilskuere til stede i Østfolddomen, og to meter mellom alle sangere og gjester fra ulik husstand.  

– Selv om dette også var en spesiell og fin konsertopplevelse, så er kormedlemmene glade for å arrangere en konsert med kirka full av tilhørere og korsangere som står litt nærmere hverandre enn to meter, sier Camilla Grefsli, leder i Eidsberg Bygdekor. 

ANNONSE

I år som to ganger tidligere har bygdekoret med seg Syver Minge på orgel og flygel, Petter Dillevig på trompet og Christopher Pedersen som solist.  

– Disse spiller og synger noen sanger alene og noe sammen med koret. Det blir gamle og nye julesanger, og det blir allsang – tilbake til slik det var før pandemien. Billetter kan kjøpes hos bokhandel Norli på Mysen, av kormedlemmene eller ved inngang til konserten, avslutter Grefsli.  

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.