Skal kåre det fineste pepperkakehuset

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

I år blir det holdt en konkurranse på Mysen Senter. Her kan både store og små delta.  

– For å delta i konkurranse må bidraget bli levert til senteret innen 18. desember klokken 18:00. Ved levering av bidrag trengs det informasjon om hvem laget bidraget, kontaktpersonens telefonnummer og e-post. Og om ønskelig beskrivelse av mesterverket, sier daglig leder Monica H. Strand, i Mysenregionen AS.  

Innlevering kan også avtales på 936 90 459

En eksklusivt sammensatt jury kårer og premierer de mest kreative bidragene. Både Mysen Senter og Mysenregionen bidrar med premier som  å fylle en handlevogn på Coop Extra til en verdi av 1000 kroner, to pizzaer og brus fra Go’Biten samt Mysenkortet på 500 kroner. 

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.