Lege Peter Bekkus-Wetterberg (f.v.) og Ingebrigt Steen Jensen. (Pressefoto)

Kommer til Askim for å snakke om Alzheimer

Klokken 18.00 mandag 21. november

Mandag kveld kommer Ingebrigt Steen Jensen til Nasjonalforeningen Indre Østfold demensforening sitt arrangement på Askim Kulturhus.

Ingebrigt har stått fram i media og fortalt at han har fått Alzheimers sykdom. Han har skrevet på sin egen Facebook-side at det mest overveldende ved å stå frem med Alzheimers sykdom, er omtanken han har opplevd. Den har rett og slett vært gripende.

Samtidig vet han at mange med hans diagnose føler angst og uro i livet. Ingebrigt har gjengen sin rundt seg; ikke alle er så heldige.

Hans største ønske er at vi alle skal bli sett for dem vi er. Hans åpenhet rundt denne dødelige sykdommen er flott med tanke på at det å ha en demenssykdom fortsatt kan være tabubelagt.
Han har skrevet boken «Før jeg forsvinner». Dette er en åpen og ærlig bok om det å leve med Alzheimer.

Ingebrigt Steen Jensen vil mandag kveld ha en samtale med sin lege Peter Bekkus-Wetterberg om det å leve med Alzheimer. Peter bor på Tomter og er overlege på Hukommelsesklinikken ved Oslo Universitetssykehus.

Vi får høre det siste innen forskning, og litt om det å miste retten til å kjøre bil. I tillegg blir det boksalg og signering.

ANNONSE

(Innsendt sak)

ANNONSE

ANNONSE

Solberg gjør internasjonalt rally-comeback

Ildsjelpris til Thomas Berg: – Veldig overraskende