Slik markeres verdensdagen for psykisk helse

Indre24
2 minutter lesetid

Mandag 10. oktober blir verdensdagen markert i over 150 land for å skape åpenhet om psykisk helse. Temaet i år er «Vi trenger hverandre. Løft blikket!».

Ungdomsteamet på Spydeberg ungdomsskole hadde mandag stand og mingling på skolen. Her var det utdeling av bakevarer og annet.

Dagen markeres også på Askimtorget og Morenen kjøpesenter i dag. Denne markeringen er det Indre Østfold Høyre og Norsk Folkehjelp Indre Østfold som står for.

I uke 41 markerer vi Verdensdagen flere steder i kommunen

Spydeberg

Mandag 10. oktober, Spydeberg ungdomsskole: Ungdomsteamet har stand og mingling på skolen. Det blir utdeling av bakevarer og annet.

Tirsdag 11. oktober, Løvestad aktivitetssenter: Gratiskonsert med Silje Strand kl. 18.30. Dørene åpner kl. 17.30, og det blir salg av kaffe, sveler og kaker.

Askim

Onsdag 12. oktober, Fellesskapet aktivitetssenter: Åpen dag kl. 11.00-14.00. Velvalgte ord om årets tema av Rowena Von Ohle kl. 12.45. Konsert med Optimistene kl. 13.00. Det blir salg av snitter, kaffe og kaker.

Skjønhaug

Torsdag 13. oktober, PULS aktivitetshus: Åpen dag fra kl. 14.00-19.00. Ordfører Saxe Frøshaug kommer kl. 15.00. Det blir servering av hjemmelaget lapskaus og musikkinnslag fra kulturskolen kl. 15.30.

ANNONSE

Bli med på å markere Verdensdagen for psykisk helse. Møt mennesker som er yngre eller eldre enn deg. Snakk med noen som har en annen bakgrunn, andre meninger eller kultur. Det kan gi deg mer forståelse og kan motvirke stigmatisering, utenforskap og ensomhet. 

Les mer om Verdensdagen for psykisk helse (verdensdagen.no)

(Kilde: Indre Østfold kommune)Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.