Inviterer til fotball-VM på storskjerm

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

VM i fotball i Qatar innledes søndag 20. november, og avsluttes med den store finalen søndag 18. desember. I denne perioden har du mulighet til å se kampene på storskjerm på Momarken Arena.

– Her planlegges det sending av 56 VM kamper, ribbe og surkål, julebord, forhåpentligvis mange gode kamper og stor stemning. Vi frister med nydelig julebuffet, 400 sitteplasser og to storskjermer(48 kvm) på Restaurant Karjolen hver fredag og lørdag under mesterskapet, forteller daglig leder Ole Retteraasen i EventPartner Norge AS.

Gratis buss fra Mysen og Trøgstad

Askimingen legger til at etter siste kamp vil en DJ overta podiet og sørge for at festen vil fortsette utover kvelden og natten.

– I samarbeid med Trøgstad Sparebank og Eidsberg Sparebank, settes det opp gratis buss henholdsvis fra Trøgstad Torg og Mysen stasjon, med retur etter hver kamp (gjelder 16.00 17.00+20.00 kamper) Det vil si at man kan komme med tog og bli fraktet fra stasjonen til Momarken og tilbake gratis, sier Retteraasen.

ANNONSE

Bakgrunnen for VM-arrangementet er Sommerparken med EM fotball 2021 i Guderudparken i Askim.

– Vi har fått mange spørsmål – om vi også skal lage et tilsvarende arrangement i år. Nå trår vi til igjen med verdens mest populære idrettsarrangement – fotball VM 2022.

Ole Retteraasen. Arkivfoto: Erlend Moberget

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.