Har fått spennende lederjobb i hovedstaden

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

I slutten av desember har daglig leder for Festiviteten i Mysen sin siste arbeidsdag. Ole Christian Øen har takket ja til jobben som daglig leder i Stiftelsen Akershus festning for Kunst og Kultur fra 1. januar 2023.

– Det var 54 søkere, og de valgte altså meg. Jeg gleder meg stort til å være med å løfte frem kulturen på Akershus festning, med Karpedammen Scene som et naturlig midtpunkt, sier Øen.

Drøbak-mannen startet gradvis i Indre Østfold kommune høsten 2019, men formelt fra 1. januar 2020. Han forteller fredag kveld at det ikke ligger noe dramatikk i at han har valgt å si opp jobben i Indre Østfold.

– Jeg vil understreke at dette ikke har noe med arbeidsmiljø eller sånt å gjøre, jeg hadde sett frem til å kjempe for Festiviteten, og sette stedet fremst i pannebrasken hos alle. Men jobben på Akershus festning dukket opp og var så spennende at jeg ikke kunne la være å søke. Rett og slett derfor.

Siste arbeidsdag er torsdag 29. desember.

– Så det er en stund til. Jeg skal overlappe litt i perioden, men har fullt fokus til siste arbeidsdag.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.