En fornøyd gjeng. Alle foto: Privat

Arrangerte turnering i Mysen

Lørdag 17. September arrangerte Mysen Tennisklubb turneringen «Mysen Open» i Racketlon. Dette er den første offisielle turneringen innen Racketlon i Norge.

Av: Roar Fundingsrud/ Mysen Tennisklubb

Racketlon kan ses på som racketsportens svar på triatlon. Dette er en konkurransesport der konkurrenter spiller en sekvens av de fire mest populære racketsportene: bordtennis, badminton, squash og tennis i denne rekkefølgen. Hver sport spilles først til 21 poeng der vinner er den som scorer flest poeng til sammen.

Fra starten i Finland i 1980 har sporten vokst kraftig utover i Europa og tilsvarende i USA og India. Mysen Tennisarena er valgt ut som den første arena i Norge der det skal arrangeres racketlon turneringer og som kan tilby arenaer for alle sportene som inngår. Videre er Mysen Tennisklubb representert i den norske organisasjon for racketlon.

«Mysen Open» ble gjennomført med et begrenset antall deltagere på 16 stk, for å kunne gjennomføre i løpet av en dag. I tillegg til lokale deltagelse deltok spillere blant annet fra Sverige, Hamar og Oslo.  Deltagerne på turneringen var i toppskiktet i Norge.

Turneringen ble gjennomført etter plan og tilbakemeldingen fra spillerne ensidig positive. «Mysen Open» var også en viktig læring for oss for å arrangere denne type turneringer og viktig for oss da det i september 2023 skal arrangeres ”Racketlon World Tour” i Mysen Racletarena.

ANNONSE

Vinnerne:

1. Grzegorz Lorkiewicz, Asker

2. Joel Durston, Oslo

3. Bjørn Reidar Andersen, Sarpsborg

4. Cyril Mangeot, Oslo 

ANNONSE

ANNONSE

Høstens store moteoppvisning

Oppretter aktivitetstilbud til barn og unge