Vil gi gratis opplevelse til barnefamilier

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Lørdag 1. oktober er det toppkamp mellom LSK og Bodø/Glimt på Åråsen stadion. Indre Østfold Kanaris er i vekst og i samarbeid med fotballklubben inviteres to barnefamilier.

Thomas Grønlien forteller til lsk.no at de er en kameratgjeng fra forskjellige steder i Indre Østfold, og som har stått sammen på Kanarifeltet i flere år og med årene blitt til 8-10 faste som er på kamper.

– Videre fant vi ut at det hadde vært kult å gjøre en liten greie ut av det og fant igjen en gammel logo fra en del år tilbake da Indre Østfold Kanaris ble «stiftet» første gang. Dette ønsket vi å få i gang igjen, mest for gøy, men også for at vi vil gjøre vårt for å samle alle indre østfoldinger som er glad i Fugla, samtidig som vi vil jobbe for at barn og unge i Indre Østfold velger å dra for å se Lillestrøm, kontra Sarpsborg 08, Fredrikstad FK eller Vålerenga, da vi ligger midt i mellom alle tre nevnte klubber, forteller Thomas Grønlien, som selv bor i Askim, til lsk.no (ekstern lenke)

(Saken fortsetter under)

ANNONSE

Thomas Grønlien. Foto: Mathias Johannessen

Et lyspunkt i hverdagen

Han oppfordrer også folk til å søke opp Instagram-kontoen «Indre Østfold Kanaris».

– For å vise oss litt frem i lokalmiljøet ønsker vi derfor å gi ut billetter til et par familier som kanskje ikke har råd til å prioritere å dra på fotballkamp slik den økonomiske situasjonen er om dagen, eller noen som aldri har vært på Åråsen for å gi de et lyspunkt i hverdagen og vise hvor fint det er å være en del av Fuglafamilien, sier Grønlien til nettsiden.

Hvis du bor i Indre Østfold og kunne tenkt deg og sett hjemmekampen mot Bodø/Glimt med Thomas Grønlien og Co: Send en mail til thomas.lg@hotmail.com

(Kilde: lsk.no)

Foto: Privat

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.