Eidsberg Bygdekor arrangerer konsert

Indre24
1 minutter lesetid

Tidligere har koret hatt blant annet Prøysen-aften, Svensk aften, Nordisk aften og Eventyrlig aften. Nå hadde koret mange sanger de ønsket å synge, men utbasunerte seg ikke noe spesielt tema.

– Det ble derfor besluttet at vi ikke skulle ha noe tema denne gangen, bare synge sanger som vi hadde lyst til å synge. Derfor ble det «uten en rød tråd». Koret vil fremføre noen rocka sanger og noe klassisk, en oktett skal synge gammel filmmusikk og så har vi en solist akkompagnert av ukulele, opplyser Camilla Grefsli, leder i Eidsberg Bygdekor.

Ifølge lederen ønsket koret å arrangere en trivelig, sosial koraften og vurderte flere temaer.

– Koret har med seg Gunn Randi Leite på piano og det hele er under ledelse av Birgit Aune som er korets dirigent. Publikum ønsker ofte å synge litt selv og kanskje få seg noe mat og drikke, og det det skal de få. Koret ønsker alle som ønsker seg en trivelig kveld med mye korsang velkommen til Kirkeby Grendehus, avslutter Gefsli.

Konserten er lørdag 17. september og dørene åpnes klokken 18.00. Selve konserten starter klokken 19.00.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.