Utendørs historietime på lensa

Nina Johansen Bullock
2 minutter lesetid

Fredag hadde elever i 8, 9. og 10. klasse ved Kirkelund skole i Skiptvet historietime på lensa. Se bilder nederst i saken!

Lærerne kunne fortelle til Indre24 at de hadde brukt «Lenseposten», et fyldig programblad/avis som forteller om historien til «Festen». Elevene var spente og gledet seg til forestillingen. De hadde alle syklet fra skolen til lensa, og de la inn god tid til friminutt og matpause før forestillingen startet. Å lære om sin egen bygd sin historie er unikt. Og elever og lærere viste tydelig at de likte hva de overvar, «Festen» på lensa fremført av Nes Lenseteater.

Og til dere som ikke har fått med dere forestillingen, det er ikke for sent. Ledige billetter i kveld (fredag) kokken 19.00 og lørdag klokken 15.30 og 19.00. Billetter kan kjøpes ved inngangen (vipps og kort).

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.