Tim (20) er kanskje distriktets største Allsang-fan

Tim sammen med programlederne Katrine Moholt og Stian Staysman Thorbjørnsen. Foto: Privat

Hver uke i sommer har Tim Engsødegård fra Ørje vært på plass på Fredriksten festning for å overvære innspillingene av Allsang på Grensen.

Dette har ført til god kontakt med programleder Katrine Moholt.
– Tim er så god! Det er jo et sånt engasjement som virkelig gjør det ekstra gøy å lede et program som Allsang. Og vi har faktisk mange som han, som er på alle sendinger, som sender meldinger, og som venter trofast på en klem etter hver eneste sending. Det er rørende, forteller Moholt til Indre24.

Og hun fortsetter med godord.
– Møtene med Tim er alltid så varme! Vi er blitt venner, og det har blitt mange klemmer på festningen i sommer. Vi snakker om ildsjeler i idretten, men vi har virkelig de som brenner for musikken også. Tim er en av dem, og han fikk til og med en hyllest fra scenen. Sånne ambassadører er gull verdt. Jeg kommer så klart til å holde kontakten med Tim også etter allsang. Hjertegode mennesker får vi aldri nok av. Hadde alle vært som Tim hadde det bare vært kjærlighet i verden, sier hun.

(Saken fortsetter under)

Tim Engsødegård hadde med kompisen Olai Andre Westgaard fra Ørje på siste program.. Ellers har mormoren vært med på mange av innspillingene. Foto: Glenn Thomas Nilsen

Tim setter stor pris på de hyggelige ordene fra Moholt.
– Jeg blir veldig rørt av de ordende fra Katrine. Hun er virkelig den jeg ser veldig opp til. Hun har alltid et varmt smil og en god energi som kan lyse opp enhver sjel. Katrine er tvers gjennom et fantastisk og godt menneske, sier han.

ANNONSE

Tim forteller at han har sett på Allsang på Grensen på TV i mange år, men først fikk muligheten til å være til stede på en innspilling i 2019.

(Saken fortsetter under)

Foto: Privat

– Etter den kvelden tenkte jeg at dette er et program jeg ville være med på. Da korona kom i 2020, ble jeg veldig nervøs for at Allsang på Grensen skulle bli avlyst, men heldigvis ble det ordnet med å arrangeres i indre festning, og da fikk jeg muligheten å komme på en av innspillingene. Da hadde jeg med en plakat av Katrine Moholt, for hun er en av grunnene til at jeg likte å komme dit. Hun ble så glad og vi fikk tatt et bilde.

Etter det ble de bedre kjent. Tim har også en Allsang-fanside på Instagram.
– Nå i 2022 fikk jeg muligheten til å komme på alle innspillingene. Det er veldig vemodig at det nå er slutt, men er glad for å ha fått nye venner der på Allsang som jeg alltid vil huske, avslutter han.

Hyggelig møte under en innspilling i 2020. Foto: Privat

ANNONSE

ANNONSE

Tid for kloke valg

Siktelsen er endret til forsettlig drap