Foto: Vidar Tangerud

Rally Trøgstad er tilbake igjen

Etter mange års pause er det igjen klart for Rally Trøgstad lørdag 3. september. Utøvernes favorittløp i mange år går av stabelen på asfalt- og grusveier omkring i tidligere Trøgstad kommune.

– Arrangørklubben NMK Trøgstad har i mange år ønsket Rally Trøgstad tilbake. Nå i jubileumsåret blir det en realitet. Klubben feirer nemlig 40 år og har dype røtter for sportsgrenen. Rally Trøgstad ble først arrangert i år 2000 som et kompakt alternativ til det tradisjonelle Østfold Rally med utøverne i tankene. Totalt ble ni løp arrangert, skriver Martin Winberg i NMK Trøgstad i en pressemelding.

Start og mål er på Skjønhaug. Dette rallyet er kjent for utfordrende og gode fartsetapper men også korte avstander på transport mellom etappene.

(Saken fortsetter under)

Foto: Vidar Tangerud

Lokale stiller til start

– Årets versjon er intet unntak fra tidligere år og vi vil kunne se kjente veier med noen unntak. Fire individuelle etapper skal kjøres og det er lagt opp til service midtveis sentralt i området. Vi håper at dette kompakte rallyet skal bli en fin oppladning etter sommerpausen til NM-runden som kjøres to uker senere på Hedmarken, fortsetter Winberg.

ANNONSE

Rally Trøgstad var første løp i Norge som hadde ungdomsrally tildelt av NBaf i 2006. Tradisjonelt stiller mange lokale førere til start og flere har meldt sin interesse, deriblant Jan Erik og Tommy Haugland, Tom Vidar Belgen, Rune Nilsen for å nevne noen.

Statistikk fra Rally Trøgstad finner du her (ekstern lenke)

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Fire år siden Vibeke Skofterud døde

MC og bil kolliderte