Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Klart for sirkus på Slitu

Denne uka er det klart for show og ablegøyer når Cirkus Arnardo igjen tar turen til Slitu.

Sirkuset blir værende over flere dager, og har forestillinger fra onsdag til søndag.

– Cirkus Arnardo er tilbake med en forestilling som passer for hele familien. Og til stor glede for barn i alle aldre er de ekte sirkusklovnene på plass. Norges eldste sirkus er jo nettopp kjent for å kombinere klassiske og moderne artister for å kunne gi publikum en fantastisk opplevelse hver gang, opplyser Arnardo i en pressemelding.

ANNONSE

Artistene i årets show kommer fra internasjonale scener og TV-produksjoner, som for eksempel luftakrobaten Emi Velkova. Men også Norges ferskeste sirkusartist står på plakaten. Shannon Folco Arnardo er 19 år og fjerde generasjon Arnardo, og debuterer i oldefars tradisjonsrike manesje med fartsfylt sjonglering.

Shannon Folco Arnardo (19) debuterer med teppesjonglering. Foto: Gunstein Myre.

ANNONSE

ANNONSE

Solberg ett tidel unna VM-milepæl

Dødsfall i Askim – bilfører siktet