Forsøk på svindel over telefon

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

I en pressemelding onsdag ettermiddag opplyser Statsforvalteren i Oslo og Viken at de har blitt utsatt for svindelforsøk.

– Vi har fått henvendelser fra privatpersoner som har blitt oppringt fra et av våre telefonnummer. De som ringer utgir seg for å være fra Statsforvalteren og spør etter kortnummer, personnummer eller andre personopplysninger. Statsforvalteren vil aldri be om slike opplysninger over telefon, skriver de i pressemeldingen.

Videre skriver de dette:

Statsforvalteren i Oslo og Viken er en offentlig aktør. Personer med kriminelle hensikter kan utgi seg for å være oss. Vi vil derfor advare mot å svare på slike henvendelser. Dersom du skulle få en slik telefon kan du melde fra til oss på e-post: sfovpost@statsforvalteren.no.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.