Båsting blir kultursjef i Rakkestad

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Fredag ble det kjent at Hans Petter Ringstad hadde sagt opp jobben sin som fagkonsulent i Indre Østfold kommune. I oktober blir han nemlig kultursjef i Rakkestad kommune.

– Dette ble en veldig spesiell dag… jeg har takket ja til stillingen som kultursjef i Rakkestad kommune, og har sagt opp min stilling i Indre Østfold kommune. Gleder meg til å starte i Rakkestad 10. oktober. Frem til da er det fullt trøkk i Indre Østfold med Frivilligkonferanse og prosjekt «Fortene», skriver Ringstad på sin Facebook.

ANNONSE

Kommunalsjef for oppvekst og kultur i Rakkestad kommune, Morten Vedahl, sier til Rakkestad Avis at de hadde 12 søkere og seks til intervju. Men det var altså Hans Petter Ringstad fra Båstad som de landet på.

– Han har lang og bred erfaring innenfor kulturfeltet. Så jeg tror han kan bidra med mye til kultursektoren her i kommunen. Ellers er han en veldig jovial og hyggelig fyr, som vi ser for oss at kan passe i jobben som kultursjef, forklarer Vedahl til avisen (ekstern lenke/ betalingsmur

Båstingen innrømmer at han trives veldig godt i Indre Østfold, men at stillingen i Rakkestad var så spennende at han bare måtte ta den. Helt siden kommunesammenslåingen har han jobbet med fortene i kommunen.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.