Foto: Jonas Ingstad/ Visit Indre Østfold

– Dette tror vi blir en skikkelig godbit i sommer

Denne sommeren har Visit Indre Østfold gleden av å presentere en nyhet i både Rakkestad og Ørje. Sammen med Rakkestad Næringsråd har de nå funnet opp «Gatelangs», som er en rusletur, litt spel om du vil med humor, alvor og noen smakebiter.

– Ved hjelp av fylkeskommunen har vi år fått muligheten til å sette opp to ulike forestillinger i Ørje og Rakkestad, Med totalt 8 forestillinger. Prosjektet har leid inn Anneli Sollie, Ørje og Hege Sørensen, Rakkestad for å skrive manus og ha regi til dette vandrespillet, står det å lese i pressemeldingen.

Historisk og smakfull rusletur

– Dette tror vi blir en skikkelig godbit i sommer. Vi serverer historie og matopplevelser fra svunne tider, runder hushjørner, åpner dører, stopper opp litt her og litt der. Vi har flotte bygninger, men hva er historien bak disse? Langs løypa blir det servert ulike små smakebiter av ulik karakter, sier Vidar Østenby, Ida Marie Rud Stemmedalen og Grete Elgetun i prosjektgruppa.

Les mer om tilbudet her (ekstern lenke)

ANNONSE

Postkort fra Rakkestad og Ørje

Forestillingene varer ca. 1,5 timers tid. Det totale antallet publikum pr. forestilling er 20 personer, så her gjelder det å være raskt ute.

Tidspunkt Rakkestad

– 16.juli 12.00 og 14.00
– 6.august 12.00 og 14.30

Tidspunkt Ørje
– 9. juli kl. 12.00 og 14.00
– 13. august kl. 12.00 og 14.00

Bestilles ved å ta kontakt med Visit Indre Østfold
kontorer på brygga ved slusene i Ørje.

(Kilde: Pressemelding)

ANNONSE

ANNONSE

Norsk – Svensk samarbeid for Skagerak

Mann i 70-årene sto bak punkteringer