Avlyser Tomterfestivalen: – Det er en tung avgjørelse

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Fredag 17. og 18. juni skulle Tomterfestivalen ha gått av stabelen for første gang. Tirsdag opplyses det at festivalen er avlyst på grunn av sykdom.

– Det er en tung avgjørelse og ikke minst utrolig trist. Men akkurat nå er det andre viktige ting som må taes tak i. Alle som har kjøpt billetter vil få pengene refundert. Vi ber om forståelse for vår avgjørelse, og vil igjen beklage dette, skriver Geir Solberg og Inger Wassum i Facebook-gruppen Tomter, store og små nyheter.

Videre skriver Wassum at hun ønsker å gjennomføre markedet som er satt opp på dagtid lørdag.

– Det er ca 30 utstillere som kommer. Follo Mustang klubb vil også komme. Jeg jobber med å finne en løsning på barneunderholdning. Det som var planlagt blir for dyrt å gjennomføre utenom festivalen, skriver Wassum.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.