Nå kan du leie elsparkesykler i Askim

Indre24
2 minutter lesetid

Tidligere har Bird søkt Indre Østfold kommune om å få utplassere elsparkesykler for sesongen 2022. Allerede fra denne helgen er de første syklene på plass i Askim.

Som en prøveordning har kommunestyret sagt ja til dette. Etter at sesongen er ferdig vil prøveordningen vurderes på nytt.

– Vi er utrolig stolte av å kunne operere i Askim. Nå skal vi sikre enda bedre mobilitet, ved å redusere biltrafikk og utslipp. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med kommunen og er glade for at vi har fått tillit og mulighet til å operere i byen. Sammen skal vi sørge for at byen får et miljøvennlig og pålitelig transporttilbud, sier Jonas Lefebure, Norgessjef i Bird til Indre Østfold kommune sin nettside.

Over 200 sykler utover sommeren

Nå er det plassert rundt 30-40 sykler i Askim. Dette antallet vil utover sommeren øke til i underkant av 200 sykler.

– Det er laget oppstillingsplasser for parkering i samarbeid med Askimbyen og gårdeierne. Skal du parkere i indre del av sentrum, må du parkere innenfor et oppmerket område for at leien skal avsluttes. Hvis du parkerer utenfor et oppmerket område, vil leien fortsette å løpe inntil du har parkert på riktig sted, skriver kommunen.

Mer informasjon på denne siden (ekstern lenke)

ANNONSE

(Kilde: Indre Østfold kommune)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.