Ny Vipps-rekord på 17. mai

NTB
NTB
1 minutter lesetid

Etter to koronareduserte 17. mai-feiringer på rad, kunne nordmenn endelig feire grunnlovsdagen fullt ut i år. Det førte til ny rekord i Vipps-bruk.

Barnetog, ubegrenset is-spising, pølsefråtsing og bonanzastemning på restaurantene førte til at Vipps satte ny rekord. Rekorden er over dobbelt så høy som forrige rekord, satt på 17. mai i 2019 – før koronaen slo til.

– Vi betalte med Vipps til venner, bedrifter, restauranter, lag og foreninger og sendte pengegaver som aldri før. Til sammen ble det gjennomført 2.504.000 Vipps-transaksjoner i løpet av 17. mai, sier Vipps-sjef Rune Garborg i en pressemelding.

Den forrige rekorden ble altså satt 17. mai 2019. Da vipset vi 1.069.770 ganger.

ANNONSE

– Vipps-bruken har økt kraftig i løpet av de tre siste årene. Det er litt gøy at 17. mai igjen troner på toppen, og det sier kanskje litt om hvor mye nordmenn har sett fram til å igjen feire nasjonaldagen, sier Garborg.

(©NTB)

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.