Åpning av vandreutstilling – se bilder her

Glenn Thomas Nilsen
1 minutter lesetid

Gjennom årets vandreutstilling i Indre Østfold kommune ønsker man å ta med folket ut i naturen.

– Vi vil vise dere noen av de vakre pusterommene som finnes bak stresset i hverdagen. Anitas vakre dyremotiver viser oss noen av de andre skapningene vi deler plassen vår med. Elever fra barneskolene i hele kommunen har vært med og bidratt til utstilingen, med sine tekster og tanker.

ANNONSE

Lørdag ettermiddag var det duket for åpning på Stika i Båstad. Årets utstilling skal stå på følgende steder i år: Stiklatjern i Båstad, Vestre Bråte ved Ringvoll, Grååsen i Spydeberg, Svarverud gård og Nøadammen i Hærland, Romsåsen og Kykkelsrud i Askim.

Årets utstilling er laget av båstingen Anita Rasmussen Sletten-Torp, NordicWild, sammen med tekster fra barneskolebarn i kommunen og enhet kulturutvikling.

LES OGSÅ: Slik blir årets vandreutstilling i Indre Østfold

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.