Hagle overrasket elevene

Adrian Sellstrøm
2 minutter lesetid

Fredag formiddag dukket plutselig bandet Hagle opp på Mysen skole og holdt en konsert for elevene. Også elever fra Mortenstua fikk glede av konserten.

Neste fredag slipper Hagle sin nye låt Høl i potta, og de hadde med seg ZadeKing og lot elevene få en førpremiere i Mysen.

– Dette har jeg gledet meg til! At det bor en artist i Elisabeth og meg, det har vi holdt litt skjult, spøkte rektor Thorfinn Oustorp da de ønsket velkommen fra scenen i Felleskjøpet-dresser, og latet som det var de som skulle synge Hagle-låter.

ANNONSE

I forkant har psykisk helse vært på timeplanen, og elevene har blant annet lært om positivt selvbilde og at de er gode nok som de er. Det var FAU som hadde ordnet med konserten og grilling av 1200 pølser etterpå.

– Det var kjempebra, sier Gustav på 7 år, som kunne flere av Hagle-låtene fra før.

Elevene har de siste tre ukene jobbet med et tverrfaglig tema med tittelen God nok, hvor elevene blant annet har lært om positivt selvbilde. Som en avslutning på dette ønsket de voksne å gjøre litt ekstra stas på elevene etter to år med pandemi.

– Dette ble veldig vellykket både for barn og voksne, sier rektor Thorfinn Oustorp til kommunens nettside.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.