Fikk drømmedag på Momarken

Pressemelding
2 minutter lesetid

Denne helgen arrangeres NM-åpningen i rallycross på Momarken travbane. For noen ungdommer ble dagen helt spesiell.

Se bilder nederst i saken!

Lørdag fikk ungdommer tilknyttet programmene til organisasjonen DRIVE være med på den første NM-runden i rallycross på Momarken. 

Organisasjonen har vært i drift siden 2009, og har i løpet av årene hjulpet mange ungdommer som har falt utenfor sosialt. I dag har de et samarbeid med omtrent 60 kommuner i landet. 

DRIVEs grunnlegger, Knut Ove Børseth er tidligere europamester i rallycross og stiller til start i årets NM med en bil som er foliert i organisasjonens farger. Derfor var det ekstra spennende for ungdommene å være med på lørdagens løp.

ANNONSE

– Ungdommene som var her fikk se løpet på nært hold og kjenne på hvordan det var å være en del av et rallycross-team, sier daglig leder i DRIVE Norge, Jeanette Sørmoen-Børseth. 

Samtidig understreker hun at det er et av DRIVE sine viktigste prinsipper at ungdommene i organisasjonen skal kjenne på denne følelsen, og ungdommene var godt fornøyd med dagen. 

– De koste seg veldig og det er godt for oss å se, sier Sørmoen-Børseth. 

(Pressemelding)

Ungdommene som var til stede på Momarken fikk kjenne på følelsen av å være med i et rallycross-team. Her er de avbildet sammen med sjåfør og grunnlegger av DRIVE, Knut Ove Børseth.
Grunnlegger av DRIVE Norge, Knut Ove Børseth stiller til start i årets NM i rallycross. Her sammen med daglig leder i DRIVE, Jeanette Sørmoen-Børseth.

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.