– Vi håper mange tar turen ut i år også

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

DNT Indre Østfold gjentar suksessen med påsketurtips med Turbo også i år.

– Vi har aldri fått så mange trivelige tilbakemeldinger som når vi lager i stand denne konkurransen – og omkring 500 barn deltok i fjor i konkurransen. Det betyr at vi fikk mange ut på tur med sine foreldre/besteforeldre/andre bekjente. Kanskje oppsøkte de nye steder, uansett så fikk mange en liten ekstra motivasjon til å komme seg ut på tur. Vi håper mange tar turen ut i år også, sier Kjersti Berg Sandvik, daglig leder i DNT Indre Østfold.

Fra og med 9. til og med 18. april kan man finne Turbo en steder i Indre Østfold, Marker og Rakkestad.

– Vi vet at mange skal være hjemme i påsken, og kanskje trenger man gode forslag til hvor man kan gå på tur. Barnas Turlag i Indre Østfold har hengt opp bilde av Turbo en rekke steder, og dersom du finner bildet, så ta en «selfie» av deg selv med plakaten og send bildet til nummeret som er oppgitt på posten. Hensikten er å komme seg ut på tur, følge smittevernreglene og gjøre noe hyggelig og morsomt sammen, står det å lese nettsiden til DNT Indre Østfold.

På hvert sted trekkes det tre vinnere, og jo flere turposter man finner og sender inn, desto større er sjansen for å vinne. Dette kan man vinne: Overnatting på en av DNT Indre Østfold sine ubetjente hytter, 1 natt for inntill 4 personer, Turbo matboks og Turbo turkopp (emalje) og TurboCaps og Turbo brettekopp.

ANNONSE

Her finner du Turtips med Turbo i påsken;

(Kilde: DNT Indre Østfold)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.