Dansere fra Indre Østfold skal til EM i Cheer

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Sist helg konkurrerte disse danserne for første gang i Norges Mesterskap på Oslofjord Conventionsenter i Stokke. De fikk en meget god poengscore og kvalifiserte seg derfor til EM i Athen 2022. 

Ruby Dansestudio og Mysen IF Cheerleading har nylig inngått et samarbeid, og i den forbindelse har de startet et lag med utøvere i kategorien Hip Hop Cheer Senior.

– Laget går under Mysen IF, men alle utøverne er faste elever eller instruktører ved Ruby Dansestudio, og trener hos oss hver uke, forteller trener Jade Sofie Wulff til indre24.no.

Kastet seg rundt

Sist helg kom de på andre plass og ble kvalifisert til mesterskapet i Athen 1.-3. juli.

– Vi kastet oss rundt, og på bare 7 treninger lærte laget en koreografi som satt som et skudd under helgens konkurranse. Det var utrolig gøy å få en så god poengscore, når det er første gang vi er med på noe slikt. 

For å kunne dra til EM er laget avhengig av sponsorer. Wulff sier det er fantastisk om det er næringer i Indre Østfold som vil støtte klubben slik at de får reist nedover.

– Alt arbeid med laget er basert på frivillig arbeid, og Mysen IF og MCC Ruby trenger all støtte de kan få for å muliggjøre drømmen om EM.

ANNONSE

Stem her

ANNONSE

Stikkord
Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.