Avslutter Flex-tilbudet i Askim sentrum

Tidligere i år kunne Indre Østfold kommune melde at det var et utvidet Flex-tilbud i Askim. Flex Østfold meldte tirsdag at dette tilbudet avsluttes fra og med 1. februar 2022.

– Etter to måneders prøveperiode, er det svært få passasjerer til tross for omfattende markedsføring av tilbudet. Det er derfor ikke lenger økonomisk forsvarlig å videreføre tilbudet, og vi ser oss dessverre nødt til å avslutte tilbudet i Askim sentrum, skriver de på sin nettside.

Videre skriver de at Flex linje 736 vest videreføres slik den er i dag, med bestilling gjennom app og via telefon.

ANNONSE

– Det er ingen endringer i det ordinære busstilbudet i Askim, men det jobbes med å skaffe en ordinær lavgulvbuss til Askim. Dette vil gjøre bybussene enklere å benytte for både eldre, de med barnevogn, rullator osv.

ANNONSE

ANNONSE

3.079 innsatte i norske fengsler – soningskøen fortsetter å gå ned

Avdekket flere alvorlige feil – ni vogntog fikk kjøreforbud