Rockegutta har sluppet flere artister til årets festival

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Spydeberg Rock sitt etterlengtede 10-årsjubileum går av stabelen 27. til 29. mai 2022. Etter to år med pandemi og ingen festival er det klart for bursdagsfest utenfor Tebo-senteret i Spydeberg.

Denne uken har rockegutta sluppet flere artister til årets festival. Tekstene under er hentet fra deres Facebook-side:

– Når D.D.E. feirer 30 år gjennom hele 2022, byr de opp til festforestilling. Sirkus D.D.E. er allsang og fest, magiske og rørende øyeblikk. I det hele tatt, en unik opplevelse! Det er bare å glede seg?

– Det er på scenen multitalentet Chris Holsten trives aller best. De sist årene har han virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og formidler han er med utsolgte turneer og utallige TV-opptredener. Den spilleglade artisten og det trofaste bandet er nå klare for Spydeberg Rock fredag 27. mai.

ANNONSE

I tillegg er også Stian «Staysman» Thorbjørnsen klar for festivalen igjen. Arrangørene garanterer et show få har sett maken til.

– Er så stas at jeg får ta turen tilbake! En av de kuleste festivalopplevelsene jeg har hatt sist!, skriver artisten på festivalens Facebook-side.

Fra før er disse artistene sluppet:

  • Hagle
  • Di Derre
  • Rednex
  • Oslo Ess
Stian «Staysman» Thorbjørnsen (t.h) er klar for Spydeberg Rock igjen. Her fra et besøk i Askim i 2019. Arkivfoto: Erlend Moberget

(Kilde: Spydeberg Rock)

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.