Rockegutta har sikret seg bandet Hagle på bursdagsfesten

Glenn Thomas Nilsen
2 minutter lesetid

Spydeberg Rock sitt etterlengtede 10-årsjubileum går av stabelen 27. til 29. mai 2022. Etter to år med pandemi og ingen festival er det klart for bursdagsfest utenfor Tebo-senteret i Spydeberg.

Arrangørene kan allerede nå fortelle at country-rap bandet Hagle er klare for jubileumsfestivalen. Bandet kom som et skudd ut av Indre Østfold på tampen av 2020 og har allerede over 50 streams og mange TV-opptredener.

– Det er nesten umulig å ikke legge merke Hagle i den norske offentligheten om dagen, stråler Børre Olsen som er kry som en hane over bookingen.

Gjengen har også sikret seg det populære rockebandet Oslo Ess.

– Vi startet samtidig i 2011 og har fulgt hverandre hele veien. Tror dette blir fjerde gangen vi har favorittbandet vårt på besøk, forteller Olsen stolt i en pressemelding.

ANNONSE

Kan skilte med verdensstjerner

– Bursdag er lik fest, og det ultimate festbandet måtte være Rednex, gliser Børre, som er en av de tre festivalsjefene. I 1995 gav Rednex ut monsterhiten «Cotton eye Joe» og siden den gang har hele verden fått et forhold til Rednex.

Festivalbillettene slippes lørdag 20. november klokken 00:00.

– Vi legger ut 250 earlybird-festivalpass med 250 kroner i rabatt. Men det er førstemann til mølla, så på fredag er det en fordel å holde seg våken litt lengre enn til kveldsnytt, humrer Olsen.

Fra og med 20. november finnes mer informasjon på festivalens nettsider (ekstern lenke)

Arkivfoto: Glenn Thomas Nilsen

Stem her

ANNONSE

Del artikkelen

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.